Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

-21%

ULTRA VIRILE-ACTIN, 60 Tabs

  • Κωδικός Προϊόντος: 163
Συσκευασία: 60 tablets
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 52,00€
  • 41,00€ - Κερδίζεις 11,00€

Περιγραφή: Περιέχει Βιταμίνες Ε και Β-6, ψευδάργυροκορεάτικο και σιβηριανό τζίνσενγκγύρη μελισσών, saw palmetto, βραζιλιάνικο muira puama, ιστιδίνηκαγιένυπέρικο (St. John’s wort), φαινυλαλανίνηβασιλικό πολτόκαρνιτίνηεκχύλισμα στρειδιού, CoQ10.

Συνήθης χρήση: Δύο ταμπλέτες μία φορά την ημέρα.

Η φόρμουλα είναι σχεδιασμένη για τόνωση ολόκληρου του οργανισμού, για περισσότερη ενέργεια και αίσθημα ευεξίας και για ενίσχυση του γεννητικού συστήματος του άνδρα.

Για τα περισσότερα συστατικά της φόρμουλας θα βρείτε πληροφορίες στα σχετικά σημεία του βιβλίου. Εδώ αξίζει να πούμε δύο λόγια για δύο από αυτά.

 

ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΣΤΡΕΙΔΙΝ ΚΑΙ MUIRA PUAMA

Το στρείδι θεωρείται παραδοσιακά σαν μια ισχυρή αφροδισιακή τροφή. Σύγχρονες έρευνες φαίνεται να επιβεβαιώνουν, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, τη φήμη του. Πράγματι, χημικές αναλύσεις έδειξαν ότι τα στρείδια είναι εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου και βιταμίνης Β-12, καθώς και πλούσια πηγή σιδήρου, ιωδίου, σεληνίου και βιταμίνης D. Eπίσης, καλή πηγή πρωτεΐνης και νιασίνης, ενώ περιέχει αξιόλογες ποσότητες βιταμινών Α, Β-1, Β-2.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα στρείδια ήταν μια τροφή που εκτιμούσε ιδιαίτερα ο Καζανόβας.

Το muira puama (Ptychopetalum olacoides) είναι ένα από τα πολλά βότανα του Αμαζονίου για τα οποία τίποτε ή ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε. Oι ιθαγενείς του Αμαζονίου το θεωρούν ισχυρό αφροδισιακό, ενώ υπάρχει μόνο μια κλινική μελέτη για το βότανο, η οποία παρουσιάσθηκε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας (Στρασβούργο, 5-9/6/1990).

Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, από τα 262 άτομα που έλαβαν το βότανο, παρουσίασαν βελτίωση το 62% εκείνων που είχαν έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και το 51% εκείνων που είχαν προβλήματα στύσης.