Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

Ποιοί Είμαστε

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1989 στην πόλη της Πάτρας. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την απαιτούμενη γνώση, που αφορά στον τομέα των βιταμινών και υγιεινών τροφών, και  παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς, είμαστε σε θέση να σας αναζωογονήσουμε προσφέροντάς σας υγεία και ευεξία.

Στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από βιταμίνες, φυτικά συμπληρώματα διατροφής και βιολογικά προϊόντα που θα ισορροπήσουν τον οργανισμό σας, ιδιαίτερα σε περιόδους άγχους, έντονης κόπωσης ή πτώσης της άμυνας του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θα βοηθήσει εσάς, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το άγχος και την αυπνία, να τονώσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και θρεπτικά στοιχεία για γυναίκες και για άνδρες, να αντιμετωπίσετε την δυσκοιλιότητα με φυτικές ίνες και προβιοτικά, να πάρετε ενέργεια με φυσικά συμπληρώματα διατροφής, πολυβιταμίνες, ενεργειακούς χυμούς και ροφήματα κ.α..

Χάρις την συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προνομιακές τιμές.

Στόχος μας η διατήρηση της αξιοπιστίας και της επαγγελματικότητας μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!