Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • 5-HTP (HYDROXYTRYPTOPHAN) 100mg, 30 Vcaps

5-HTP (HYDROXYTRYPTOPHAN) 100mg, 30 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 235
Συσκευασία: 30 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,00€

Ένα συμπλήρωμα απαραίτητο στη καλή λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και της όρεξης. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα του αφρικανικού φασολιού Griffonia simplicifolia ο οποίος έχει κλινικά αποδειχθεί ότι περιέχει 5-HTP το οποίο χρειάζεται το σώμα σας για να παράγει σεροτονίνη με φυσικό τρόπο. Το ανώτατο συμπλήρωμα βοηθάει στην αποτελεσματική αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες η σεροτονίνη παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες του εγκεφάλου, όπως ο έλεγχος της όρεξης, η σταθερότητα της διάθεσης και ο ύπνος. Χρήσιμη σε διαταραχές όπως κατάθλιψη, ινομυαλγία, αϋπνία, πονοκέφαλοι καθώς και σε περιπτώσεις βουλιμικής παχυσαρκίας.

Έχει αποδειχθεί ότι το 5–HTP της Solgar μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων β-ενδορφίνης, η οποία είναι γνωστή για την ισχυρή αναλγητικής της δράση, λειτουργώντας ως anti-stress. Άλλα συστατικά που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο κατασκεύασμα είναι: η βαλεριάνα( ηρεμιστική και μυοχαλαρωτική δράση), μαγνήσιο και βιταμίνη Β6.