Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • PROLACTON, 30 Caps

PROLACTON, 30 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 706
Συσκευασία: 30 Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,00€

Τo Prolacton® είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός Πρεβιοτικών, Προβιοτικών (''Φιλικά Βακτήρια'') που συντελεί στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Η καλά ισορροπημένη σύνθεση του συμβάλλει στην επαναφορά της εντερικής χλωρίδας, προστατεύοντας από διαταραχές που οφείλονται σε παθογόνα βακτήρια ή σε χρήση αντιβιοτικών. Η προσθήκη Βιταμίνης C προάγει την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Το Prolacton® περιέχει:
10 στελέχη προβιοτικών Lactobacilli και Bifidobacteria
12 δισεκατομμύρια βιώσιμα φιλικά βακτήρια
Βιταμίνη C
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες (πρεβιοτικά)

Οι μικροοργανισμοί του Prolacton® προστατεύονται από την εξαιρετικά αποτελεσματική πατενταρισμένη διαδικασία λυοφιλοποίησης, για την εξασφάλιση της στοχευμένης χορήγησης, σταθερότητας και βιωσιμότητας τους στο έντερο.

Το Prolacton® μπορεί να συμβάλλει:

  • Στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας

  • Στη διατήρηση της ισορροπίας του γαστρεντερικού συστήματος

  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

  • Προστασία από μυκητιάσεις και λοιμώξεις

  • Στην αποτοξίνωση, υποστήριξη κατά τη διάρκεια μυκητιάσεων και θεραπεία candida

Οδηγίες Χρήσης
 1 – 2 κάψουλες ημερησίως.
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αντιβιοτικά, το Prolacton® να λαμβάνεται 2-3 ώρες πριν ή μετά τη χορήγηση του αντιβιοτικού. H χρήση του Prolacton® είναι χρήσιμο να συνεχίζεται για τουλάχιστον 7 ημέρες μετά τη διακοπή της θεραπείας με αντιβιοτικά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Προφυλάξεις
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για παιδιά κάτω των 6 ετών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.