Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • VENALIGHT PLUS, 30 Caps

VENALIGHT PLUS, 30 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 2811
Συσκευασία: 30 Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,25€

Venalight Plus 30 Caps

Συμπλήρωμα διατροφής με ιπποκαστανιά, πράσινο μάνγκο, ρούσκο, κόκκινη άμπελο, εσπεριδίνη και βιταμίνη C

Διατήρηση της υγιούς ενδοθηλιακής λειτουργίας και του φλεβικού τόνου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το venalight plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην φλεβική υγεία των ποδιών.

Η φλεβική ανεπάρκεια είναι μια κοινή αιτία πόνου και πρηξίματος στα πόδια. Είναι μια πολύ κοινή κατάσταση που αφορά ένα μεγάλο μέρος του ενήλικου πλυθησμού, κυρίως του γυναικείου φύλου. Συχνά αίτια της κατάστασης αυτής είναι η ηλικία, η εγκυμοσύνη, η παχυσαρκία, το οικογενειακό ιστορικό και η καθιστική ζωή και εργασία.

Το Careflow® είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα απο το πράσινο μάνγκο σε σκόνη, είναι πλούσιο σε βιοενεργά συστατικά όπως οι πολυφαινόλες π.χ mangiferin, καροτενοειδή κ.α. Έχει συσχειστεί με την υποστήριξη της μικροκυκλοφορίας και της ενδοθηλιακής λειτουργίας.

Το εκχύλισμα horse chestnut ή ιπποκαστανιάς (Aesculus hippocastanum) περιέχει τριτερπενοειδή με την ουσία Aescin ως χαρακτηριστική ένωση, βάσει του Ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), το τυποποιημένο ξηρό εκχύλισμα ιπποκαστανιάς, με προσμετρούμενα τα τριτερπενοειδή ως protoaescigenin συμβάλλει στην ανακούφηση της φλεβικής ανεπάρκειας που χαρακτηρίζεται απο πρησμένα πόδια, κιρσούς, αίσθημα βάρους, κόπωση, κνησμό, πιάσιμο και κράμπες στις γάμπες.

Το butchers broom ή ρούσκος στις ρίζες του περιέχονται ουσίες όπως οι σαπωνίνες που προστατεύουν τα τριχοειδή αγγεία. Βάσει του Ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) το εκχύλισμα του ρούσκου χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφηση της δυσφορίας που προκύπτει όταν αισθάνεται κανείς βαριά και κουρασμένα τα πόδια, λόγω κακής φλεβικής κυκλοφορίας.

Το εκχύλισμα Red vine (Vitis vinifera L) περιέχει φαινολικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ολιγομερών προανθοκυανιδινών (OPC),  φλαβονολών και πολλών διαφορετικών πολυφαινολών με ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις. Η λήψη εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών πλούσιων σε συστατικά προανθοκυανιδίνης έχει συσχετιστεί με την υποστήριξη σε καταστάσεις φλεβικής ανεπάρκειας, βάσει του Ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Σημείωση: Tο όφελος αυτό που προκύπτει απο τις παραπάνω μονογραφές του Ευρωπαϊκού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) αφορά στην εντατική χρήση των εκχυλισμάτων, σε μεγαλύτερες δόσεις απο εκείνη που υπάρχει στο Venalight plus. Ο σκοπός ύπαρξης των εν λόγω εκχυλισμάτων σχετίζεται με την συνεργηστική τους δράση και την πρόσληψη στα πλαίσια ενός συμπληρώματος διατροφής, δρώντας υποστηρικτικά σε καταστάσεις φλεβικής ανεπάρκειας.

Η εσεπεριδίνη είναι μια κατηγορία φλαβονοειδών που προέρχεται κυρίως από εσπεριδοειδή και είναι γνωστή ως βιοφλαβονοειδές εσπεριδοειδών. Η εσπεριδίνη μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της υγείας των αγγείων.

Τέλος η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΡΠΩΝ  ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΟΥ (aesculus hippocastanum), ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΝΓΚΟ (mangifera indica), ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΥΣΚΟΥ (butcher’s broom, ruscus acu-leatus), ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ (vitis vinifera), ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C (ascorbic acid)

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: διογκωτικά μέσα [φυτική κυτταρίνη, γλυκερίδια λιπαρών οξέων], υλικό κάψουλας [υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη], αντιπηκτικά μέσα [οξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο]

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 κάψουλα την ημέρα με νερό, σε απόσταση απο τα κύρια γεύματα της ημέρας

 

 

 

 

 

 

Διατροφικός Πίνακας

 

Θρεπτικά Συστατικά

Ανά Ημερ.Δοση 1 κάψουλα

ΣΗΠ*

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΟΥ (horse chestnut)(aesculus hippocastanum)

125 mg

**

Που αποδίδει 18% aescin

22,5 mg

**

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΝΓΚΟ CAREFLOW (mangifera indica)

100 mg

**

Που αποδίδει 0,03% mangiferin

0,03 mg

**

ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ

46 mg

**

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΥΣΚΟΥ (butcher's broom)(ruscus aculeatus)

75 mg

**

Που αποδίδει 5% σαπωνίνες

3,7 mg

**

ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ (vitis vinifera)

50 mg

**

Που αποδίδει 95% προανθοκυανιδίνες

47,5 mg

**

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C( ασκορβικό οξύ)

16 mg

20%

 

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

 

 

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777