Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • OMEGA-3 1000mg, 140 Caps

OMEGA-3 1000mg, 140 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 2733
Συσκευασία: 140 Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,75€

Omega-3 1000 mg 140 softgels

Συμπλήρωμα διατροφής με Ω3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαιο. Βιο-δραστικά πολυακόρεστα Ω3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ KAI DHA. Για την φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης, την διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων και την διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιχθυέλαιο(75%), υλικό κάψουλας ζελατίνη βοοειδών, υγραντικό μέσον γλυκερίνη και φιλτραρισμένο νερό, φυσική βιταμίνη Ε
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα, μαζί με γεύμα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ & DHA
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 4 sg ΣΗΔ

ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ Ω34000 mg **
Από τα οποία EPA720 mg **
Από τα οποία DHA480 mg
Βιταμίνη Ε5,3 mg

ΣΤΗΝ FULL HEALTH Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ Ω3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΑ

Η FULL HEALTH, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ Ω3 ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ OMEGA-3 1000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ:
• εξασφαλίζουν την ημερήσια δόση σε DHA και σε EPA που χρειάζεται το σώμα σας για να εξασφαλίσει τα ευεργετικά αποτελέσματα όπως αυτά καθορίζονται από τον Ευρωπαικό Κανονισμό Ισχυρισμών Υγείας
• είναι Γερμανικό προιόν, το οποίο έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους καθαρότητας και ασφάλειας
• χωρίς βαριά μέταλλα και χωρίς περιβαλλοντικούς ρύπους
• χωρίς γενετικά τροποποιημένες ύλες
• χωρίς να έχει ακτινοβοληθεί
• χωρίς χρώματα και γεύσεις
• με φυσική βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία των λιπαρών οξέων
• από αντζούγιες ελεύθερης θάλασσας.
• Εξαγωγή του ιχθυέλαιου πάνω στο σκάφος αλιείας που εξασφαλίζει την φρεσκάδα και την ποιότητα
• Έλεγχος ποιότητας και συμπύκνωση σε έγκριτα επιστημονικά εργαστήρια
• Ιδανική αναλογία DHA και σε EPA 1 / 1,5

ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ
Τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι μελέτες που έχουν ασχοληθεί με τις ευεργετικές δράσεις των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Όμως, αν και οι δράσεις είναι ποικίλες, αυτές που είναι ευρύτερα γνωστές είναι όσες σχετίζονται με τις καρδιαγγειακές νόσους. Yπάρχουν όμως δράσεις των ωμέγα-3 λιπαρών, οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές και οφέλιμες αλλά όχι τόσο γνωστές.
• μειώνουν την παραγωγή τριγλυκεριδίων στο ήπαρ.
• μειώνουν την παραγωγή ουσιών που μετέχουν στη φλεγμονή.
• μειώνουν τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων που οδηγούν στη δημιουργία θρόμβων.
• μειώνουν το ιξώδες του αίματος και αυξάνουν την παροχή οξυγόνου στους ιστούς.

ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ:
Στεφανιαίας νόσου
Υπέρτασης
Σακχαρώδους διαβήτη ΙΙ
Νεφροπάθειας (ΧΝΑ και αυτοάνοσης)
Αυτοάνοσων νοσημάτων (Ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ΣΕΛ)
Ελκώδους κολίτιδας
Νόσου Crohn
Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας
Ψυχικών διαταραχών
Ξηροδερμίας

EFSA 2009· 7(9):1263 & 2010· 8(10):1796
Το DHA και το EPA συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Το DHA και το EPA συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Tα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g ΕΡΑ και DHA Δεν πρέπει να υπερβαίνουν την ημερήσια πρόσληψη 5g EPA και DHA σε συνδυασμό.

EFSA 2010·8(10):1796 & 2011·9(4):2078
Το EPA και το DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA.

EFSA 2010·8(10):1734 & 2011·9(4):2078
Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg DHA & ΕΡΑ.

ΤΑ Ω3
Έχουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στο καρδιαγγειακό σύστημα καθώς μειώνουν τα τριγλυκερίδια, την πίεση του αίματος και την συγκόλληση των αιμοπεταλίων, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες αρτηριοσκλήρυνσης και η προδιάθεση των αγγείων για σχηματισμό θρόμβων.Η καρδιά παραμένει προστατευμένη από καρδιαγγειακές παθήσεις όπως καρδιακές αρρυθμίες, πιθανότητα εμφράγματος και στεφανιαίων νόσων.

ΤΑ Ω3 ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ
Με την ιδιότητά τους αυτή βοηθούν σημαντικά στον πόνο και την δυσκαμψία των αρθρώσεων. Ακόμη βελτιώνουν την υγεία των πνευμόνων μειώνοντας τις φλεγμονές σε ασθένειες όπως το άσθμα και η βρογχίτιδα. Η λήψη ιχθυελαίων σε καθημερινή βάση έχει θετική επίδραση σε περισσότερα από 1000 γονίδια που σχετίζονται έμεσα ή άμεσα με τις φλεγμονές.

ΤΑ Ω3 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Η συμπλήρωση της δίαιτας με omega-3 λιπαρά οξέα μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξη ενός υπάρχοντα καρκίνου, αλλά και να συμβάλει στην πρόληψη ή επιβράδυνση μεταστάσεων. Τα omega-3 λιπαρά οξέα μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της χημειο-ή-ραδιοθεραπείας. Η χορήγηση omega-3 λιπαρών οξέων έχει επίσης προταθεί ως μέσο αντιμετώπισης για την καχεξία, που εμφανίζεται σε πολλές μορφές καρκίνου.

Α Ω3 ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Μεγαλύτερο ποσοστό omega-3 λιπαρών στις κυτταρικές μεμβράνες διευκολύνουν την είσοδο θρεπτικών συστατικών μέσα στο κύτταρο, βελτιώνοντας συνολικά όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρο μέσα στο κύτταρο αυξάνοντας παράλληλα και τον κυτταρικό μεταβολισμό.