Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • EGCg Green Tea Extract 400mg (50% EGCg, 98% Polyphenols), 90Vcaps

EGCg Green Tea Extract 400mg (50% EGCg, 98% Polyphenols), 90Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 51
Συσκευασία: 90 capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 19,90€

To Green Tea είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινόλων (κατεχίνες). Ένα φυτό που για χρόνια ήταν συνδεδεμένο με τις χώρες της Ανατολής και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη, είναι το Πράσινο Τσάι.

Πολυάριθμες κλινικές μελέτες απέδειξαν τις ευεργετικές επιδράσεις του πράσινου τσαγιού στην υγεία, λόγω της περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικές ουσίες (πολυφαινόλες) και την υπεροχή του σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη τσαγιού.

Οι έρευνες αυτές κατέληξαν ότι το πράσινο τσάι:

Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, υποστηρίζει την πέψη, βοηθάει την καρδιά και το κυκλοφορικό, συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου, ενδυναμώνει τα οστά, προστατεύει το σμάλτο των δοντιών και επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα επιταχύνει τις καύσεις, διευκολύνει το αδυνάτισμα, μειώνει το σωματικό λίπος και αυξάνει την αντοχή.

Το Green Tea μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του σωματικού βάρους μέσω της αύξησης που προκαλεί στο μεταβολισμό και της ρύθμισης των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Οι έρευνες καταδεικνύουν ότι για να επιτύχει κανείς τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατανάλωσης του πράσινου τσαγιού, θα πρέπει να καταναλώνει πάνω από δέκα φλιτζάνια ημερησίως, κάτι που για τους ρυθμούς της ζωής μας φαντάζει ακατόρθωτο.

Το απόσταγμα πράσινου τσαγιού GREEN TEA EXTRACT περιέχει, συμπυκνωμένες, όλες τις ωφέλιμες ουσίες του πράσινου τσαγιού και βοηθάει να επωφεληθούμε εύκολα από όλα τα ευεργετικά συστατικά του πράσινου τσαγιού.

To NOW® Green Tea Extract περιέχει 40% σε κατεχίνες, μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις του εκχυλίσματος σε προϊόν.