Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • MSM 1000mg, 120 Veg Capsules

MSM 1000mg, 120 Veg Capsules

  • Κωδικός Προϊόντος: 702
Συσκευασία: 120 Veg Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Methylsulphonylmethane
  • Joint Sulfur For Connective Tissue
  • Supports For Healthy Cartilage

Το MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνιοείναι ένα συστατικό που περιέχει θείο και απαντάται φυσικά σε πολύ μικρές ποσότητες στα φρούτα, τα λαχανικά, τους σπόρους, τα ζωικά προϊόντα και σε ορισμένα είδη άλγης. Ενώσεις του θείου βρίσκονται σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα και είναι απαραίτητες για τη ζωή. Το MSM, αναφορικά με το ρόλο του στον "Κύκλο του Θείου", βοηθά στη δημιουργία των χημικών δεσμών που απαιτούνται για τη σύνθεση και τη διατήρηση πολυάριθμων και διαφορετικών τύπων δομικών ιστών του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των συνδετικών ιστών, όπως ο αρθρικός χόνδρος και το δέρμα.

Tο μεθυλσουλφονυλμεθάνιο μπορεί να ληφθεί αυτούσιο ή σε συνδυασμό με άλλα κοινά συμπληρώματα διατροφής όπως η S-αδενοσυλμεθειονίνη (SAMe) και η θειική γλυκοζαμίνη για τη διαχείριση της χρόνιας οσφυαλγίας, της διάτασης ή ρήξης συνδέσμων ή των πρόωρων εκφυλιστικών αλλαγών που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. 

Σημείωση: Το ΜSM συνιστά μία φυσικά προερχόμενη οργανική ένωση του θείου και δε σχετίζεται με τα ανόργανα θειούχα, θειώδη και θειικά, τα οποία πυροδοτούν αλλεργικές αντιδράσεις. To σκεύασμα MSM 1000 mg της NOW Foods διαθέτει οργανικό θείο φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας σε ποσοστό της τάξεως 99,7%.