Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • IMMEFORT ORO - ΓΕΥΣΗ ΜΗΛΟ, 30 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

IMMEFORT ORO - ΓΕΥΣΗ ΜΗΛΟ, 30 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

  • Κωδικός Προϊόντος: 705
Συσκευασία: 30 Φακελάκια
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 17,00€

Το Immefort® Oro είναι μια ολοκληρωμένη σύνθεση βιταμίνης C 500mg ενισχυμένη με ψευδάργυρο και βιταμίνη D3. Είναι ευεργετικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση της άμυνας και την θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα και τις λοιμώξεις. Δίνει επίσης ενέργεια στον οργανισμό και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

 

Η παρουσία του Ψευδάργυρου ενισχύει τη δράση της βιταμίνης C. Εκτός από τη συμβολή του στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος έχει και άλλες ιδιότητες. Είναι ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την καλή λειτουργία της όρασης και της γνωστικής λειτουργίας ενώ βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης και στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή.

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις και κρυολογήματα. Συμβάλλει στην υγεία του νευρικού συστήματος και στη λειτουργία του εγκεφάλου ενώ προστατεύει από καρδιαγγειακά προβλήματα. Επίσης, η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου συμβάλλοντας στην υγεία των οστών, των δοντιών και των μυών.  Συνιστάται σε άτομα που είναι επιρρεπή σε συχνά κρυολογήματα, αθλητές και καπνιστές.