Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • ARTHROSIS SUPPORT, 350gr

ARTHROSIS SUPPORT, 350gr

  • Κωδικός Προϊόντος: 2747
Συσκευασία: 350 gr
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,25€

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με βιοενεργά πεπτίδια FORTIGEL® B της Γερμανικής εταιρείας GELITA, συστατικό που έχει δοκιμαστεί κλινικά και τηρεί τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας

Χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα, ζάχαρη και γενετικά τροποποιημένα συστατικά, με φυσικό άρωμα βανίλιας

Στοχευμένος συνδυασμός και αναλογίες θρεπτικών συστατικών για την υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος και των αρθρώσεων

Tα βιοενεργά πεπτίδια FORTIGEL® B:

• Ακολουθούν τα πρότυπα ποιότητας βάσει των FDA, HACCP, ISO9001:2015 και FSSC22000:2010

• Ταξινομείται ως GRAS (ασφαλές για ανθρώπινη χρήση)

• Είναι σύμφωνο με τους Ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων και με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 853/2004, που καθορίζει ειδικούς κανόνες υγιεινής για τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης

Τα πεπτίδια κολλαγόνου λόγω του μικρού μοριακού βάρους παρουσιάζουν καλύτερη απορρόφηση στο έντερο. Έτσι, αυξάνεται η πιθανότητα να μεταφερθούν σε διάφορους ιστούς, όπως είναι οι αρθρώσεις. H συμπληρωματικά χρήση στη πλειονότητα των μελετών ήταν 10 γραμμάρια, γεγονός που καθιστά την εν λόγω ποσότητα επαρκή και ασφαλή. Επιπλέον, υποδεικνύεται από την βιβλιογραφία ότι η συμπληρωματική χορήγηση μιας απορροφήσιμης μορφής κολλαγόνου, όπως τα πεπτίδια, μπορεί να αποτελέσει μια πιθανή προληπτική στρατηγική για την προστασία των οστών και των αρθρώσεων από τον εκφυλισμό, ακόμη και στον υγιή πληθυσμό.


Η γλυκοζαμίνη αποτελεί θεμελιώδες συστατικό για την βιοσύνθεση μακρομορίων όπως γλυκολιπίδια, γλυκοπρωτεϊνες, γλυκοζαμινογλυκάνες, άλας του υαλουρονικού οξέος και πρωτεογλυκάνες. Ως συστατικό των παραπάνω μακρομορίων, η γλυκοζαμίνη αποτελεί παράγοντα για την σύνθεση του κολλαγόνουτου οστεοειδούς και της μεσοκυττάριας ουσίας ή οστικής μήτρας (bone matrix).

Η θειϊκή Γλυκοζαμίνη έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς στις μελέτες που υπάρχουν στη βιβλιογραφία με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα δεδομένα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητας της. Επιπλέον, η χορήγηση των 1400 mg Θειϊκής Γλυκοζαμίνης συμπληρωματικά είναι ασφαλής και αποτελεσματική για διάρκεια χρήσης έως και 3 χρόνια σε ενήλικα άτομα για την υποστήριξη του χόνδρου, των ανθρώσεων και του συνδετικού ιστού.


Η θειϊκή χονδροϊτίνη αποτελεί φυσικό μακρομόριο και σύνθετο πολυσακχαρίτη που ανήκει στην κατηγορία των γλυκοζαμινογλυκανών. Βρίσκεται σε αφθονία στον συνδετικό ιστό όλων των θηλαστικών και ιδιαίτερα στους χόνδρους, στο δέρμαστα αγγεία και στους τένοντες. Ακόμη, η χονδροϊτίνη στη θειϊκή της μορφή έχει μελετηθεί εκτενώς και η χρήση της συμπληρωματικά έχει συσχετιστεί με την ανακούφιση από τον πόνο καθώς και τη βελτίωση της λειτουργικότητας ακόμη και σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας. Τέλος, η χορήγηση της θειϊκής χονδροϊτίνης συμπληρωματικά είναι ασφαλής και αποτελεσματική στα 750 mg.


Το μαγνήσιο συμβλάλλει στην διατήρηση των οστών και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και στην φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, των οστών και του δέρματος.

Το Υαλουρονικό οξύ υπο την μορφή διαλυτού νατριούχου άλατος που το καθιστά πιο απορροφήσιμο, είναι ένα από τα κύρια συστατικά του αρθρικού υγρού των αρθρώσεων. Λειτουργεί ως ‘’λιπαντικό’’ των αρθρώσεων και μεταφορέας θρεπτικών ουσιών.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Arthrosis support, προτείνεται υποστηρικτικά:

  • Σε περιόδους έντονης φυσικής δραστηριότητας όπου καταπονείται το μυοσκελετικό σύστημα και οι αρθρώσεις
  • Σε περιπτώσεις με χρόνια προβλήματα φλεγμονής και πόνου
  • Για την ανάρρωση και αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς
  • Σε άτομα άνω των 50 ετών με ευαισθησία στο μυοσκελετικό σύστημα και στις αρθρώσεις

 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ''Βλέπε Διατροφικές πληροφορίες''.

ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ινουλίνη απο κιχώριο, φυσικό άρωμα βανίλιας.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: Περιέχει υποπροϊόντα οστρακοειδών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ/ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λαμβάνετε 1 μεζούρα ημερησίως διαλυμένη σε χλιαρό νερό (η δοσομετρική μεζούρα εμπεριέχεται στη συσκευασία)

 


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

 Θρεπτικά ΣυστατικάΑνά 14γρ.%ΣΗΠ*
   
FORTIGEL® Β (Κλινικά δοκιμασμένα υψηλής καθαρότητας βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου από βοοειδή)10 γρ**
GLUCOSAMINE SULFATE (Θειϊκή Γλυκοζαμίνη)1400 mg**
CHONDROITIN SULFATE (θειϊκή χονδροϊτίνη)750 mg**
MAGNESIUM CITRATE (Κιτρικό μαγνήσιο)120 mg32,1%
VITAMIN C (ως ασκορβικό οξύ)160 mg200%
HYALURONIC ACID (Ως υαλουρονικό νάτριο από NON GMO καλαμπόκι)45 mg**
MSM (Οργανικό θείο, Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)100 mg**
DEVIL'S CLAW EXTRACT (Εκχύλισμα από τη ρίζα του αρπαγόφυτου 4:1)30 mg**
BOSWELLIA SERRATA EXTRACT (4:1)30 mg**