Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • D-MANNOSE 500mg, 120 Caps

D-MANNOSE 500mg, 120 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 87
Συσκευασία: 120 capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 42,50€

Η D-Μαννόζη είναι μία απλή (six-carbon) ζάχαρη που αποτρέπει την πρόκληση λοιμώξεων  της ουροδόχου κύστης ή των νεφρών. Αυτή η φυσική ζάχαρη παράγεται  από το ανθρώπινο σώμα, αλλά είναι ανεπαρκής για την καταπολέμηση του επιβλαβούς βακτηρίου E. Coli, που είναι η βασική αιτία πίσω από το 90% των λοιμώξεων του ουροποιητικού.

Μελέτες δείχνουν ότι η Μαννόζη μπορεί να διατηρήσει και να υποστηρίξει ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα αναστέλλοντας την προσκόλληση των παθογόνων οργανισμών στην επιφάνεια του ιστού υποδοχής. Το βακτήριο κολλά στη μεμβράνη της φυσικής ζάχαρης και αποβάλλεται από τον οργανισμό κατά την έκκριση ούρων.

Ως εκ τούτου, οι γιατροί συνιστούν τακτική δοσολογία της D-Μannose, καθώς είναι και ελεύθερη από παρενέργειες. Το αντιβιοτικό φάρμακο σκοτώνει το Ε-coli βακτήριο εντελώς. Μερικές φορές, σκοτώνει επίσης φιλικά βακτήρια που ενισχύουν την ουροποιητική διαδικασία. Ωστόσο, η D-Μαννόζη αποσπά το Ε-coli βακτήριο από τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης.

Αν και η μαννόζη είναι μια απλή ζάχαρη, απορροφάται με πιο αργό ρυθμό και δεν είναι εύκολα μετατρέψιμη σε γλυκογόνο για αποθήκευση. Αφού περάσει από τα νεφρά, εκκρίνεται στα ούρα και συνεχίζει το ταξίδι του μέσω του ουρητήρα, της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας, όπου εκτελεί μια πολύτιμη υπηρεσία για την υποστήριξη και τη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος πριν την έξοδό της από το σώμα.

Η NOW Foods' pure Mannose παράγεται από τον ισομερισμό της γλυκόζης που προέρχεται από μη Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι, λευκή πατάτα και γλυκοπατάτα. Έχει θερμιδική αξία 4 θερμίδες ανά γραμμάριο και είναι τουλάχιστον 98% καθαρό, τα υπόλοιπα είναι κυρίως υγρασία.