Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-30%
  • BEYOND GRAPE SEED 350mg, 60 Vcaps

BEYOND GRAPE SEED 350mg, 60 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 115
Συσκευασία: 60 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,00€
  • 29,50€ - Κερδίζεις 12,50€

 Το Beyond Grape Seed είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα. Οι σπόροι σταφυλιών προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς λόγω της ισχυρής δράσης των ολιγομερών προανθοκυανιδινών (OPCs), οι οποίες έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώνουν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

    Το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία και πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει την καλή καρδιακή λειτουργία και διατηρεί φυσιολογική τη ροή του αίματος, προάγει την υγεία του κυκλοφορικού, δυναμώνοντας τα τοιχώματα των αγγείων, βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, προστατεύει το κολλαγόνο του σώματος από τη δράση των βλαπτικών παραγόντων αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον τα OPCs δρουν κατά των κιρσών και της φλεβίτιδας, μπλοκάρουν την απελευθέρωση ισταμίνης, ανακουφίζοντας από αλλεργίες, ενώ βοηθούν σε συνδιασμό με τα cranberries στη φυσιολογική υγεία και λειτουργία του ουροποιητικού. 
    Το Beyond Grape Seed είναι μια αντιοξειδωτική φόρμουλα 20 φορές ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και 50 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε, που απορροφάται άμεσα. Μόλις 10 λεπτά μετά τη λήψη, ξεκινά η απορρόφηση και μετά από 45 λεπτά επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση. Μετά από 7 ώρες, τα επίπεδα παραμένουν υψηλά στο ένα τρίτο του μέγιστου. Τα OPCs παραμένουν στον συνδετικό ιστό και στο κολλαγόνο μέχρι 72 ώρες.