Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • ACETYL L-CARNITINE 500mg, 50 Vcaps

ACETYL L-CARNITINE 500mg, 50 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 95
Συσκευασία: 50 capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 22,50€

Η Ακέτυλο L-καρνιτίνη είναι ένα τροποποιημένο αμινοξύ που υποστηρίζει την κυτταρική παραγωγή ενέργειας μέσω της παροχής βοήθειας κατά την μεταφορά του λίπους στα μιτοχόνδρια όπου οξειδώνεται και μετατρέπεται σε ATP.

H Ακέτυλο L-καρνιτίνη είναι μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη μορφή της L-καρνιτίνης που μπορεί να διασχύσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, όπου δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της επιδείνωσης των κυττάρων του εγκεφάλου. Εκεί εξασκεί αντιοξειδωτική δράση, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του υγιούς κυτταρικού μεταβολισμού της ενέργειας, την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς και την μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Μπορεί να έχει κάποιο νευροπροστατευτικό όφελος στη θεραπεία της νόσου του Parkinson, αλλά απιτείται περαιτέρω έρευνα.

Η Ακέτυλο L-καρνιτίνη είναι επίσης γνωστή για την αύξηση της κινητικότητας του σπέρματος, αυξάνοντας την ικανότητα του σπέρματος να κινηθεί δυναμικά. Δεδομένου του ότι η κινητικότητα είναι μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων που βοηθούν στον προσδιορισμό της ικανότητας γονιμοποιήσης των σπερματοζωαρίων, η Ακέτυλο L-καρνιτίνη μπορεί να βοηθήσει τα σπερματοζωάρια να κινούνται πιο ενεργά, πράγμα που κατά συνέπεια οδηγεί σε βελτιωμένη ανδρική γονιμότητα.