Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

  • PAU D' ARCO 500mg, 100 Vcaps

PAU D' ARCO 500mg, 100 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 411
Συσκευασία: 100 Veg Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • 500 mg of Inner Bark
  • Traditionally Used for Centuries

Το Pau D' Arco προέρχεται από το φλοιό ενός γιγαντιαίου δέντρου (Tabebuia impetiginosa) που φύεται στα δάση του Αμαζονίου της Νότιας Βραζιλίας. Το δέντρο φτάνει τα 30 μέτρα ύψος ενώ ζει έως και 700 χρόνια.

Πλούσιο σε κινόνες όπως οι ναφθοκινόνες και οι ανθρακινόνες, το Pau D' Arco είναι γνωστό για τη συμβολή του στην oμαλή ανοσολογική απόκριση του οργανισμού. Το Pau D' Arco ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και τις ενώσεις του, προσφέρoντας αποτελεσματική προστασία από ένα ευρύ φάσμα βακτηρίων, μυκήτων και μικροβίων. Επιπλέον, διαθέτει αποτοξινωτική, αντιβιοτική, και αντιφλεγμονώδη δράση. 

Το Pau D' Arco χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν η εξασθένηση του οφείλεται σε παράγοντες, όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, η μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα (CFS ή ME), η ινομυαλγία (FMS), η υπερανάπτυξη Candida albicans (καντιντίαση, στοματίτιδα, κολπική μυκητίαση, κλπ.), οι ιοί όπως ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV, αιτία του AIDS), η χρήση αντιβιοτικών και στεροειδών.