Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

AGELOSS THYROID SUPPORT, 60 VCaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 2678
Συσκευασία: 60 Veg Capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 55,00€

Φτιαγμένο με αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά, προάγει την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε άλλη φόρμουλα στην αγορά. Αυτός ο ασύγκριτος συνδυασμός ειδικά σχεδιασμένος για την υγεία του θυρεοειδούς περιλαμβάνει:

Xanumol Brand Hops Extract: Το Xanumol υπερβαίνει τα τυπικά θρεπτικά συστατικά του θυρεοειδούς ενισχύοντας τη μεταφορά και τις ενζυματικές δραστηριότητες που είναι υπεύθυνες για την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς. Πλούσιο σε χουλουλένιο και άλλα φλαβονοειδή, το Xanumol είναι τυποποιημένο σε περισσότερα από 60 mcg xanthohumol, ένα φυσικό βιοενεργό φλαβονοειδές γνωστό ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στον κόσμο.

L-τυροσίνη: Αυτό το αμινοξύ ελεύθερης μορφής είναι ένας πρόδρομος στη συγκέντρωση των θυρεοειδικών ορμονών, επιτρέποντας στον θυρεοειδή να λειτουργεί κανονικά.

Ιώδιο και Σελήνιο: Αυτά τα ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα για την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών και την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς. Υψηλής ισχύος αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C και Ε προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και προάγουν την υγιή ανοσολογική λειτουργία.

*Το χουμουλένιο είναι τέρπενιο που ύπάρχει στον λυκίσκο και στην κάνναβη, γνωστό για τις αντιφλεγμωνοδης ιδιότητες του, την καταστολή της όρεξης κ.α.