Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • VITAMIN K-2 100mcg, 100 Vcaps

VITAMIN K-2 100mcg, 100 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 90
Συσκευασία: 100 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 37,15€
  • 22,30€ - Κερδίζεις 14,85€

Αν και βιταμίνη Κ είναι γνωστή, κυρίως για το ρόλο της στην κανονική λειτουργία της πήξης του αίματος, πρόσφατη έρευνα έδειξε ευεργετικές επιδράσεις της βιταμίνης Κ στα οστά και την καρδιαγγειακή υγεία. Στον ιστό των οστών, η βιταμίνη Κ είναι ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση υγιούς και ισχυρής μήτρας των οστών.

Στην πραγματικότητα, η ποιότητα των οστών εξαρτάται από την επαρκή παρουσία βιταμίνης Κ. Η βιταμίνη Κ στην αρτηριακή υγεία περιστρέφεται γύρω από την ικανότητά της να στηρίξει τον ορθό μεταβολισμό του ασβεστίου στις αγγειακές δομές. Η βιταμίνη Κ-2, που ονομάζεται επίσης menaquinone, είναι η πιο βιολογικά δραστική μορφή της βιταμίνης Κ. Είναι επίσης η πιο ευεργετική για την ακεραιότητα των οστών, καθώς και για την υποστήριξη της αρτηριακής υγείας.

Η NOW Vitamin K-2 περιλαμβάνει επίσης την προσθήκη της Alfalfa, η οποία είναι γνωστή κατά κανόνα, ως μια πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης Κ. Η Alfalfa είναι πλούσια σε χλωροφύλλη, βιταμίνες, πρωτεΐνες και μια από τις πλουσιότερες τροφές σε μέταλλα. Κατά πολύ ανώτερη από τις άλλες μορφές βιταμίνης Κ, η μη τοξική βιταμίνη Κ-2 παρουσιάζει πολλά κρίσιμα για την προαγωγή της υγείας πλεονεκτήματα. Καλύτερο ποσοστό απορρόφησης, σε αντίθεση με τη βιταμίνη Κ-1, η βιταμίνη Κ-2 δεν επικεντρώνεται στο ήπαρ. Ο οργανισμός αποθηκεύει μόνο περιορισμένες ποσότητες βιταμίνης Κ στο ήπαρ και με μόνο το 10% της απορρόφησης της βιταμίνης Κ-1 από τα τρόφιμα. Η Βιταμίνη Κ-2 ενεργεί κυρίως εκτός του ήπατος, στα οστά και τα αιμοφόρα αγγεία.

Η βιταμίνη Κ-2 είναι μοναδική, διότι δεν παρουσιάζει τοξικότητα. Με τις έρευνες να εστιάζονται τώρα στις πιθανές επιπτώσεις της στον εγκέφαλο, το συκώτι και το πάγκρεας, η βιταμίνη Κ είναι μία από τις πιο ελπιδοφόρες βιταμίνες της εποχής μας. Η Βιταμίνη Κ διαδραματίζει καίριο ρόλο σε πολλές σωματικές λειτουργίες . Μπορεί να είναι η βιταμίμη κλειδί για την καταπολέμηση στα σημάδια της γήρανσης, αφού είναι ισχυρότερο αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη Ε και το συνένζυμο Q10. Έχει διαπιστωθεί ότι η πρωτεΐνη οστεοκαλσίνη δρα ως ένα είδος κόλλας που βοηθά την ενσωμάτωση του ασβεστίου στα οστά, και η βιταμίνη Κ-2 είναι αναγκαία για την παραγωγή αυτής της πρωτεΐνης, επιτρέποντας έτσι την ορθή ανάπτυξη των οστών και την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 Vcap καθημερινά με 1 γεύμα. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Vitamin D και συμπληρώματα Ασβεστίου.