Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

-50%
  • THYROID ENERGY, 90 Vcaps

THYROID ENERGY, 90 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 44
Συσκευασία: 90 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 53,00€
  • 26,50€ - Κερδίζεις 26,50€

Το Thyroid Energy™ της NOW είναι ειδικά σχεδιασμένο από μία ομάδα πιστοποιημένων διατροφολόγων, ώστε να παρέχει τη βέλτιστη θρεπτική υποστήριξη στο θυρεοειδή αδένα. Η σύνθεσή του περιέχει ιώδιο από φύκια, τυροσίνη, σελήνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και το βότανο guggul, γνωστό για την ικανότητά του να ενισχύει τον υγιή μεταβολισμό και την υγιή λειτουργία των αδένων. Πιο συγκεριμένα:

Ιώδιο: o μεταβολισμός είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί χωρίς αυτό. Η έλλειψη ιωδίου έχει συνδεθεί με την εμφάνιση βρογχοκήλης, τη μειωμένη ενέργεια και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Τυροσίνη: πρόκειται για ένα αμινοξύ που διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών, συμπεριλαμβανομένων της επινεφρίνης, της νορεπινεφρίνης, της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης. Τα χαμηλά ποσοστά τυροσίνης στον οργανισμό έχουν ως αποτέλεσμα την αίσθηση υποτονικότητας. Κατ’ επέκταση, το σώμα μας αντιδρά, αποθηκεύοντας περισσότερες θερμίδες για μεγαλύτερη ενέργεια.

Σελήνιο: γνωστό για τις έντονες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και τη φυσική συνέργειά του με άλλες βιταμίνες.

Ψευδάργυρος: απαραίτητο στοιχείο για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.

Χαλκός: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας, συνθέτει την ελαστίνη, κ.α.

Guggulsterones: σύμφωνα με έρευνες το καθαρό απόσταγμα φυτοστερόλης από το βότανο guggul μπορεί να προωθήσει την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς, ενώ παράλληλα ενισχύει τον οργανισμό στη διατήρηση της φυσιολογικής παραγωγής θυροξίνης και τριιδοθυρωνίνης Τ3.