-20%
  • THERMOGENIC COMPLEX, 60 Vcaps

THERMOGENIC COMPLEX, 60 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 182
Συσκευασία: 60 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 43,95€
  • 35,15€ - Κερδίζεις 8,80€

Το Thermogenic Complex αποτελεί λιποτροπικό βοήθημα, που παρασκευάζεται από την εταιρεία Solgar. Ελέγχει το βάρος, καθώς μεταβολίζει τα σάκχαρα και τους υδατάνθρακες, και χάρη στη θερμογενετική του δράση, τονώνει το μεταβολισμό. 

Η θερμογένεση αποτελεί διαδικασία που συνεισφέρει σημαντικά στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολυάριθμων μελετών, αρκετά φυσικά συστατικά έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν θερμογόνο δράση. Γι’ αυτό το λόγο, η Solgar οδηγήθηκε στο συνδυασμό οκτώ φυσικών συστατικών για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, που αποτελεί ολοκληρωμένη φόρμουλα, η οποία ελαττώνει αποτελεσματικά το λίπος.

Το Thermogenic Complex συντελεί στον έλεγχο του βάρους και στην καύση του λίπους. Βασικότερη ουσία του αποτελεί το Svetol, προϊόν πατέντας με ενεργό συστατικό το Chlorogenic Acid (πολυφαινόλη), το οποίο προέρχεται από ειδικής ποικιλίας πράσινο καφέ, χωρίς καφεΐνη. Επιπλέον, το Thermogenic Complex περιέχει ακόμη μεθειονίνη, ινοσιτόλη και χολίνη, συστατικά που καλυτερεύουν τη λειτουργία του ήπατος, πράσινο τσάι και πιπέρι καγιέν, τα οποία καίνε το λίπος. Η φόρμουλα συμπληρώνεται από το στοιχείο του χρωμίου, που ρυθμίζει τη γλυκόζη στο αίμα, ώστε να διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα. Χορηγείται μόνο σε ενήλικες.

Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε 1-2 φυτοκάψουλες την ημέρα, καθώς γευματίζετε. Κατάλληλο για vegans.
Μαλλιώρης Ανδρέας
Βιταμίνες, Συμπληρώματα Διατροφής
Βότση 26, Πάτρα
2610.275451
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook   facebook