Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • PSYLLIUM HUSK 500mg, 200 Caps

PSYLLIUM HUSK 500mg, 200 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 72
Συσκευασία: 200 capsules
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 32,20€
  • 19,30€ - Κερδίζεις 12,90€

Τα NOW FOODS’ Psyllium Husks είναι μία εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών. Το Psyllium έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά, ως συμπλήρωμα ινών για να συμβάλει στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας και την προώθηση της κανονικότητας.

Περιέχοντας 500mg ανά κάψουλα, το Now Psyillum Husk είναι ένας ασφαλής, αποτελεσματικός τρόπος για να μεγιστοποιηθεί η πρόσληψη φυτικών ινών. Συχνά αναφερόμενα ως γλοιώδεις ίνες, τα Psyillum Husk έχουν τη μοναδική ικανότητα να απορροφούν περισσότερο από το μισό του βάρους τους, κάτι που τα καθιστά εξαιρετικό εντερικό καθαριστικό.

Το Now Psyillum Husk είναι ιδανικό για όσους ταλαιπωρούνται από τη δυσκοιλιότητα και είναι μια σημαντική προσθήκη σε οποιοδήποτε πρόγραμμα καθαρισμού. Στο έντερο, το psyllium φουσκώνει και σχηματίζει μια ζελατινώδη μάζα, η οποία διατηρεί τα περιττώματα μαλακά και ενυδατωμένα, προωθώντας την τακτική κινητικότητα του εντέρου. Έχει την ικανότητα να διογκωθεί έως και 50 φορές το αρχικό όγκο του όταν προστίθενται σε υγρά. Αυτή η διογκωτική δράση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της κανονικότητας και της γαστρεντερικής υγείας.

Το Psyllium συνιστάται συχνά για εντερικές παθήσεις, όπως η κολίτιδα, δυσκοιλιότητα, διάρροια, αιμορροΐδες, τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης, ρευματισμούς και έλκη.

Τα Psyllium Husks μπορεί να είναι ένας βολικός τρόπος για την αύξηση της πρόσληψης διαιτητικών ινών.

* Μία διατροφή υψηλή σε ίνες * Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων χοληστερόλης ήδη εντός των φυσιολογικών ορίων

* Υποστηρίζει υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα, όταν χρησιμοποιείται ως μέρος της διατροφής

* Βελτιώνει την λειτουργία του εντέρου

* Τροφοδοτεί με εντερικά βακτήρια

* Μειώνει την εντερική διαπερατότητα