Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • OREGANO 450mg, 100 Caps

OREGANO 450mg, 100 Caps

  • Κωδικός Προϊόντος: 84
Συσκευασία: 100 capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 24,75€
  • 14,85€ - Κερδίζεις 9,90€

Η NOW Oregano Capsules είναι από τα είδη Origanum vulgare κοινώς γνωστή ως άγρια ρίγανη. Η Ρίγανη είναι ένα αρχαίο γαστρονομικό βότανο του οποίου το όνομα σημαίνει «χαρά του βουνού`. Ήταν γνωστό και χρησιμοποιούταν από βοτανολόγους /γιατρούς στην αρχαία Αίγυπτο, καθώς και στις ημέρες του Αριστοτέλη, για ιατρική χρήση και ως αντίδοτο.

Η Ρίγανη έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην Ευρώπη ως καρύκευμα στα τρόφιμα και για την πολύτιμη αξία του ως φυτικό συμπλήρωμα. Αυτές οι κάψουλες προσφέρουν την ποιότητα και τη δραστικότητα της καθαρής Ρίγανης σε βολική μορφή κάψουλας.

Η άγρια ρίγανη είναι πλούσια σε έναν μακρύ κατάλογο ανόργανων συστατικών που περιλαμβάνει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, κάλιο, χαλκό, βόριο και το μαγγάνιο. Οι βιταμίνες C και Α (β-καροτένιο) και νιασίνη επίσης περιλαμβάνονται στην ρίγανη. Όλα αυτά καθιστούν την ρίγανη ένα σημαντικό παράγοντα στην αντιμετώπιση των εσωτερικών και εξωτερικών μυκήτων συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου «πόδι του αθλητή».

Καταστάσεις του δέρματος όπως η ψωρίαση και το έκζεμα μπορούν, επίσης να βελτιωθούν με τη θεραπεία ρίγανης. Η Ρίγανη είναι γνωστό ότι έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες, ίσως ως αποτέλεσμα των πτητικών ελαίων που περιέχει το βότανο αυτό. Ορισμένα από αυτά τα ισχυρά πτητικά έλαια συμπεριλαμβάνουν τη θυμόλη και το carvacrol. Και οι δύο αυτές ουσίες έχουν αποδειχθεί ότι αναστέλλουν την ανάπτυξη πολλών ειδών βακτη-ρίων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που προκαλούν σοβαρές τροφιμογενείς νόσους. Χάρη στο carvacrol, με τη χρήση της ρίγανης μπορεί να αντιμετωπίστεί μια σειρά από λοιμώξεις και μια ποικιλία μυκήτων.