Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-20%
  • OMNIUM MULTIPLE, 90 Tabs

OMNIUM MULTIPLE, 90 Tabs

  • Κωδικός Προϊόντος: 239
Συσκευασία: 90 tablets
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 84,95€
  • 67,95€ - Κερδίζεις 17,00€

Η πολυβιταμίνη Omnium παράγεται από την εταιρεία Solgar και συνιστά μια καινοτόμαπροηγμένη φόρμουλα με πολλαπλή διατροφική αξία.Το Solgar Omnium Multipleαπορροφάται απόλυτα και αξιοποιείται από τον οργανισμό.

Θεωρείται τόσο από ειδικούς όσο και από καταναλωτές ως κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, του οποίου η σύσταση πραγματοποιήθηκε ύστερα από χρόνια ερευνών της επιστημονικής κοινότητας σε θέματα, που σχετίζονται με την πρόληψη των ασθενειών και την επίτευξη και διατήρηση ιδανικής υγείας. Πρόκειται για έναν άριστο, ισορροπημένο συνδυασμό από μέταλλα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πολύτιμα φυτοστοιχεία και δυνατές αντιοξειδωτικές ουσίες.  Περιέχει:

♦ φυσική βήτα καροτίνη και καροτενοειδή

♦ βιταμίνες του συμπλέγματος Β στην μορφή τους με ένζυμα για βιολογική δράση με καλύτερη απόδοση

♦ βιταμίνη C με φυσικούς μεταβολιτές, που δρουν τάχιστα και παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στον οργανισμό ♦ χειλικά μέταλλα που απορροφώνται απόλυτα από τον οργανισμό

♦ ιχνοστοιχεία, όπως το σελήνιο και το χρώμιο

♦ ισοφλαβόνες, κουρκουμινοειδή, τοκοτριανόλες, σουλφοραφάνες, κουερσιτίνη, πολυφαινόλες, προανθοκυανιδίνες, άλφα λιποϊκό οξύ, συνένζυμο Q10 και άλλα φυτοστοιχεία και αντιοξειδωτικά

Δράση:

♦ Χάρη στην Solgar Omnium Multiple, οι ελλείψεις σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία είναι παρελθόν. Η απορρόφηση τους γίνεται απόλυτα.

♦ Τονώνει τον ανθρώπινο οργανισμό προσφέροντας του ενέργεια.

♦ Η πνευματική και η σωματική κόπωση καταπολεμούνται.

♦ Ο μεταβολισμός των τροφών γίνεται πιο εύκολος, λόγω της κάλυψης του οργανισμού στις αυξημένες ενεργειακές του ανάγκες.

♦ Προάγει την ομαλή λειτουργία των νεύρων, και την υγεία των οστών, των μαλλιών και του δέρματος.