Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω

-30%

OMEGA KRILL OIL 600mg, 60 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 136
Συσκευασία: 60 capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 87,90€
  • 61,50€ - Κερδίζεις 26,40€

Κάθε κάψουλα περιέχει 600 mg υψηλής ποιότητας και καθαρότητας λάδι από κριλ της Ανταρκτικής (περιεκτικότητας 42% σε φωσφολιπίδια) και παρέχει 150 mg ω-3 λιπαρά οξέα (94 mg EPA, 56 mg DHA). Επιπλέον, περιέχει 3 mg (3000 mcg) φυσικώς ευρισκόμενη ασταξανθίνη, για την αντιοξειδωτική προστασία των συστατικών και του οργανισμού.

Το κριλ είναι ένα μικρό κόκκινο οστρακοειδές, που μοιάζει με γαρίδα και ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής. Η επιβίωσή του σε ένα τόσο ψυχρό περιβάλλον οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας (περιλαμβανομένων των EPA και DHA).

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από λάδι κριλ έχουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των ωμέγα-3 από ιχθυέλαια, αλλά σε πολύ αυξημένο βαθμό, κυρίως λόγω υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και της παρουσίας ασταξανθίνης. Η ασταξανθίνη είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, ευεργετικότατο για τα μάτια, το δέρμα και τους μυς.

Το OMEGA KRILL OIL της Nature’s Plus, προερχόμενο από τα πλέον παρθένα νερά της Ανταρκτικής και παραγόμενο ευθύς μετά τη συλλογή του κριλ, είναι αξεπέραστης ποιότητας, όπως αποδεικνύει η τεχνολογία αποτροπής οξείδωσης Pure AssureΤΜ και τα επίπεδα ενεργών συστατικών ανά κάψουλα.