Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • OLIVE LEAF EXTRACT Extra Strength, w/ Echinachea 100mg, 50 Vcaps

OLIVE LEAF EXTRACT Extra Strength, w/ Echinachea 100mg, 50 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 500
Συσκευασία: 50 Vegetable Capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44,60€
  • 26,70€ - Κερδίζεις 17,90€

Στον αγχώδη σημερινό κόσμο, η υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ευτυχώς, υπάρχει μια σειρά φυσικών προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα είναι το Olive Leaf Extract (OLE). Φυσικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς που προέρχεται από το δέντρο της ελιάς (Olea europaea).

Το εκχύλισμα των φύλλων ελιάς είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, από τα φυσικά αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά που έχει ανακαλυφθεί ποτέ. Μια μελέτη το 1999 που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης αξιολόγησε την αντιμικροβιακή δράση της  ελαιοευρωπεΐνης ή ολευρωπεΐνης (oleuropein) και της υδροξυτυροσόλης (hydroxytyrosol). Το συμπέρασμα ήταν ότι αντιστέκονται ενάντια σε πολλά διαφορετικά βακτηριακά στελέχη.

Μια άλλη μελέτη του 2002 που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας συνέκρινε την αποτελεσματικότητα ορισμένων από τα τυπικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των oleuropein και υδροξυτυροσόλη, ως  αναστολείς αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και εκκαθαριστές των ελεύθερων ριζών και την ικανότητά τους στην παροχή προστασίας έναντι της οξείδωσης της χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνης, in vitro. Τα αποτελέσματα ήταν σαφή για το ότι τα συστατικά αυτά είναι ισχυροί αναστολείς των ελευθέρων ριζών, καθώς και αποτελεσματικοί δεσμευτές των ελεύθερων ριζών.

Η NOW® Foods περιλαμβάνει έναν αριθμό προϊόντων από εκχύλισμα φύλλων ελιάς, συμπεριλαμβανομένου του Olive Leaf Extract 500mg, τυποποιημένο να περιέχει 6% oleuropein, το Olive Leaf Glycerite υγρό, το οποίο περιέχει 18% oleuropein, αλλά πάνω απ’ όλα το extra δυναμικό προϊόν Olive Leaf Extract Extra Strength με 18% oleuropein και 100mg Echinacea Extract.