Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • GLUTATHIONE 500mg with Milk Thistle Extract and A.L.A., 60 Vcaps

GLUTATHIONE 500mg with Milk Thistle Extract and A.L.A., 60 Vcaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 68
Συσκευασία: 60 capsules
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 101,30€
  • 60,70€ - Κερδίζεις 40,60€

Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο, που αποτελείται από τα τρία αμινοξέα, την κυστεΐνη, το γλουταμινικό οξύ και την γλυκίνη. Βρίσκεται και κατασκευάζεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, αλλά εμφανίζεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στην καρδιά, στον μυϊκό ιστό και στο ήπαρ. Η γλουταθειόνη είναι κρίσιμης σημασίας για την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι απαραίτητη για διάφορες διαδικασίες αποτοξίνωσης του ήπατος.

Αποτελεί έναν ισχυρό αναπλαστή των κυττάρων του ανοσοποιητικού και είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ώστε να διατηρηθεί το σώμα αποτοξινωμένο και υγιές. Ενεργεί επίσης ως αντιοξειδωτικό που δρα για την πρόληψη του οξειδωτικού στρες στα περισσότερα κύτταρα και βοηθά στην παγίδευση των ελεύθερων ριζών που μπορούν να βλάψουν το DNA και το RNA. Η γλουταθειόνη είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνθεση του DNA και την σωστή διατήρηση του DNA, για την σύνθεση των πρωτεϊνών και των αμινοξέων, έτσι ώστε ο οργανισμός να τα χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά. Η γλουταθειόνη έχει επίσης εξαιρετικά ισχυρά αντι-ιικά αποτελέσματα.

Τα υψηλά επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα και στη συνέχεια σε ιστούς και στον ορό του αίματος, έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει και εμποδίζει την αναπαραγωγή σχεδόν όλων των παθογόνων παραγόντων. Με την ίδια λογική, αν τα επίπεδα της γλουταθειόνης είναι πολύ χαμηλά στο σώμα, το σώμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο στην εισβολή των ιών και άλλων παθογόνων.

Απόσταγμα από Milk Thistle και Άλφα Λιποϊκό οξύ συμπεριλαμβάνονται στο σκεύασμα αυτό για την ενίσχυση των ιδιοτήτων της Γλουταθιόνης σχετικά με την υποστήριξη του ήπατος.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 Vcap καθημερινά με τα γεύματα. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Tru-E BioComplex, Tru-C BioComplex και Natural Resveratrol.