Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • MSM 1500mg, 100 Tabs

MSM 1500mg, 100 Tabs

  • Κωδικός Προϊόντος: 81
Συσκευασία: 100 capsules
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 37,15€
  • 22,30€ - Κερδίζεις 14,85€

Το MSM (Methylsulphonylmethane) είναι μια φυσική μορφή θείου που βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Αυτή η φυσική ένωση, που ερευνάται από το 1979, προμηθεύει με τις χημικές συνδέσεις που απαιτούνται για να σχηματίστουν και να διατηρηθούν πολλά διαφορετικά είδη ιστών που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του συνδετικού ιστού, όπως ο αρθρικός χόνδρος. Ενώ το MSM είναι ένα φυσικό συστατικό σχεδόν όλων των φρέσκων φρούτων, λαχανικών, θαλασσινών και του κρέατος, οι μέθοδοι μεταποίησης των τροφίμων μειώνουν τα επίπεδα θείου, κάνοντας τη λήψη συμπληρωμάτων πιο σημαντική από ποτέ.

Το NOW MSM έχει δοκιμαστεί για να ανταποκρίνεται ένα ελάχιστο επίπεδο καθαρότητας 99,7%. Το φυσικά προερχόμενο θείο, όπως αυτό που βρέθηκε στην MSM, δεν είναι παρόμοιο με τα ανόργανα θειούχα, θειώδη και θειικά στα οποία πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί. Επίσης, οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα φάρμακα θείου δεν θα πρέπει κανονικά να αντιδράσουν στο MSM ή διαιτητικό θείο. Το MSM προμηθεύει με θείο, ένα ζωτικό στοιχείο για την οικοδόμηση των αρθρώσεων, των χόνδρων, δέρματος, μαλλιών και των νυχιών, και με ομάδες μεθυλίου, που υποστηρίζουν πολλές ζωτικές βιοχημικές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας.

Το MSM μπορεί να ληφθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα κοινά συμπληρώματα, όπως γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας. Όσοι χρησιμοποιούν συμπληρώματα MSM ισχυρίζονται ότι δεν βοηθά μόνο τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας - η εκφυλιστική μορφή της αρθρίτιδας που φθείρει τον χόνδρο με την πάροδο του χρόνου - αλλά και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τον λύκο και άλλες σχετιζόμενες αυτοάνοσες συνθήκες.