Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-30%

SOURCE OF LIFE GARDEN VITAMIN C 250mg, 60 VCaps

  • Κωδικός Προϊόντος: 2715
Συσκευασία: 60 Veg Capsules
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
  • 69,51€
  • 48,66€ - Κερδίζεις 20,85€

Περιγραφή: Κάθε φυτική κάψουλα παρέχει 500mg βιολογική βιταμίνη C και 50mg βιοφλαβονοειδή από πιστοποιημένη 100% βιολογική amla (500mg), 2,94mg βιολογική acerola, καθώς και μείγμα από 16 φρούτα, λαχανικά, μανιτάρια, φύκη και βότανα, όλα βιολογικής καλλιέργειας, με συνεργική δράση, για μέγιστη απορρόφηση και αντιοξειδωτική προστασία. Αντιοξειδωτική ισχύς: 2.500 ORAC.  

Συνήθης χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα.

  • Χωρίς γλουτένη
  • Υπολλεργικό
  • Για χορτοφάγους
  • Για vegans
  • Βιολογικό
  • Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Βιολογικές τροφές και βιολογικά συμπληρώματα

Τις βιολογικές τροφές τις επιλέγουμε για δύο, κυρίως, λόγους: α) γιατί περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες θρεπτικών συστατικών, β) γιατί δεν περιέχουν τοξικές ουσίες - κυρίως φυτοφάρμακα - και χημικά πρόσθετα. Εκ πρώτης όψεως, η Nature’s Plus είναι η τελευταία που θα είχε λόγους να παρασκευάσει βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, αφού: α) οι "απαραίτητες" θρεπτικές ουσίες (εκείνες δηλ. που πρέπει να ληφθούν από τις τροφές και που η τέλεια έλλειψή τους προκαλεί σοβαρές ασθένειες και θάνατο) είναι για κάθε προϊόν της, όχι μόνο μετρημένες και αναγραφόμενες, αλλά και διπλά εγγυημένες με ποιοτικές / ποσοτικές αναλύσεις ανεξάρτητου εργαστηρίου, β) όλα τα προϊόντα της υποβάλλονται σε διπλούς ελέγχους για τοξικές ουσίες, αλλά και για τυχόν μικροβιακό φορτίο.

Οι ανεπεξέργαστες τροφές κάνουν τη διαφορά

Σήμερα, γνωρίζουμε ότι εκτός από τις "απαραίτητες" θρεπτικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα) υπάρχουν και χιλιάδες άλλες - γνωστές και άγνωστες - που παίζουν ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Οι ουσίες αυτές βρίσκονται κατεξοχήν στις ανεπεξέργαστες τροφές και τα βότανα. Αυτός είναι ο λόγος που τα βότανα της Nature’s Plus, εκτός από τη δραστική ουσία, περιέχουν και αυτούσιο βότανο, ενώ και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα προϊόντα της περιέχουν φυσικές ανεπεξέργαστες τροφές. Ας σημειωθεί ότι το Source of Life υπήρξε ιστορικά (1986) το πρώτο πολυβιταμινούχο προϊόν που περιέλαβε στη φόρμουλά του ανεπεξέργαστες τροφές.

Η σημασία των συνεργειών

Μια μικρή ιστορική υπενθύμιση θα μας δείξει τη σημασία των ανεπεξέργαστων τροφών και των ‘μη απαραίτητων’ θρεπτικών συστατικών: το 1934 ο νομπελίστας ιατρός Szent-Gyorgyi θεράπευσε ασθενή με σκορβούτο δίνοντάς του χυμό εσπεριδοειδών πλούσιο σε βιταμίνη C. Η ανταπόκριση και θεραπεία του ασθενή υπήρξε άμεση. Ένα χρόνο αργότερα ο Szent-Gyorgyi χορήγησε καθαρή βιταμίνη C σε άλλον ασθενή με σκορβούτο αναμένοντας ακόμη εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα, αφού το φάρμακο ήταν καθαρό, χωρίς προσμίξεις και "αδρανείς" ουσίες. Με έκπληξή του διαπίστωσε ότι η θεραπεία καθυστερούσε! Η έρευνα έδειξε ότι στο χυμό υπήρχε μια άγνωστη ουσία που δρούσε συνεργικά με τη βιταμίνη C αυξάνοντας τη δράση της. Η ουσία ονομάσθηκε αρχικά βιταμίνη P και αργότερα βιοφλαβονοειδή (ομάδα ουσιών). Από τα παραπάνω συνάγεται ότι τα συμπληρώματα διατροφής έχουν μεγαλύτερη αξία όταν περιέχουν ανεπεξέργαστες τροφές και βέβαια, ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν οι τροφές αυτές προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια.