Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω

-40%
  • Acujoint® Liposomal - Blueberry Flavor, 150 ml

Acujoint® Liposomal - Blueberry Flavor, 150 ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 700
Συσκευασία: 150 ml
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,50€
  • 23,70€ - Κερδίζεις 15,80€

To Acujoint® είναι μία λιποσωμιακή φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να συμβάλλει στην υγεία και την ευελιξία των αρθρώσεων ενώ παράλληλα έχει και αντιφλεγμονώδη δράση.

To Acujoint® είναι ένας πατενταρισμένος συνδυασμός από κουρκουμά (turmeric), βήτα καρυοφυλλένιο (beta caryophyllene), μποσγουέλια ΑΚΒΑ (Boswellia AKBA) και εκχύλισμα αλπικού γκαλανγκαλ (alpine galangal extract).

Η φόρμουλα αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της Aurea ΒιοLabs, κάνοντας χρήση της κατοχυρωμένης τεχνολογίας PNS (Polar Non Polar Sandwich) η οποία χρησιμοποιείται για να διευκολύνει περαιτέρω την ομαλή διείσδυση των δραστικών συστατικών και να αυξήσει την απορρόφηση. Η κλινική μελέτη έδειξε 10πλάσια διαφορά στην απορρόφηση της κουρκουμίνης η οποία είναι παρασκευασμένη με την τεχνολογία PNS από την απλή κουρκουμίνη.

Το PNS τοποθετεί τα δραστικά συστατικά, μεταξύ των πολικών και των μη πολικών συστατικών (υδατοδιαλυτά και ελαιοδιαλυτά) για να διεισδύσει στη κυτταρική μεμβράνη και να φτάσει στο πλάσματος του αίματος

Ο κουρκουμάς (turmeric) είναι σημαντικότατη πηγή κουρκουμινοειδών, τα οποία είναι υπεύθυνα για το κίτρινο χρώμα του. Ιδιαίτερα σημαντικός γιατί συμβάλλει στην υγεία των οστών, παρουσιάζοντας αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.

Το Βήτα Καρυοφυλλένιο (Beta Caryophyllene) ανήκει στα τερπένια τα οποία υπάρχουν κυρίως στα αιθέρια έλαια πολλών φυτών, όπως ο λυκίσκος, το δεντρολίβανο, το μαύρο πιπέρι, η κάνναβη κ.α. οποίο φαίνεται να παρουσιάζει πολλά υποσχόμενα οφέλη ως αντιφλεγμονώδη ουσία όπως επίσης  φαίνεται να παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Η Medicore παράγει το βήτα καρυοφυλλένιο από μαύρο πιπέρι (piper negrum).

Η μποσγουέλια ΑΚΒΑ (Boswellia AKBA) παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση αναστέλλοντας τη σύνθεση των λευκοτριενίων. Τα λευκοτριένια είναι φλεγμονώδεις μεσολαβητές, που παράγονται στα λευκά αιμοσφαίρια. Βοηθάει στην διατήρηση της καλής υγείας των αρθρώσεων, του γαστροπεπτικού, και  στη διατήρηση σε υγιή επίπεδα της χοληστερόλης.

Το εκχύλισμα αλπικού γκαλάνγαλ (alpine galangal extract) γνωστό και σαν μπλε τζίντζερ (πιπερόριζα) ανήκει στην οικογένεια των τζιντζερ, αλλά επειδή φύεται κυρίως στα Ιμαλάϊα , χαρακτηρίζεται σαν «alpine».  Η γεύση του είναι περισσότερο ήπια από το γνωστό τζιντζερ. Xρησιμοποιείται ευρέως στην Αγιουβέρδα λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του. Επίσης βοηθά στη πέψη, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία του γαστροπεπτικού, και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

To προϊόν έχει κλινική μελέτη στη μη λιποσωμιακή μορφή του, για την αποτελεσματικότητά του, σε σχέση με το συνδυασμό γλoυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, η οποία είναι διαθέσιμη στους ειδικούς υγείας.

Η Medicore, για να αυξήσει περαιτέρω την απορρόφηση και κατά συνέπεια την αποτελεσματικότητα του Acujoint®, το ενθυλάκωσε σε λιποσώματα.

Χορήγηση:

1 x 5 ml ή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Αποθηκεύστε σε δροσερό  και ξηρό μέρος μακριά από φως και υγρασία.
Μετά το άνοιγμα φυλάσσεται στο ψυγείο. Διάρκεια ζωής μετά το άνοιγμα έως 2 μήνες.
Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.

 

Η ημερήσια δόση 5 ml περιέχει: 100mg Acujoint® 
Αιθυλική αλκοόλη 1,95%

 

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.  Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 83407/02-08-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.